Sauté of Scallops with Mangetout / Gesauteerde coquilles met peultjes
★
★
★
★
★
Een recept van David Lee.
U vindt dit recept op pagina 52 in Wok & Stir-Fry Cooking .
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- basterdsuiker
- coquilles met koraal
- gember
- knoflook
- lente-ui
- peper
- peultjes
- plantaardige olie
- sesamolie
- sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.