Sauté of Scallops with Mangetout / Gesauteerde coquilles met peultjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Confitura de pimientos - Rode paprikajam

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Glazuur voor een krokant korstje

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Appelstroop

Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Glutenvrije Kruidnoten met Quinoa

Een recept uit Betina Oostveen