Sauté of Scallops with Mangetout / Gesauteerde coquilles met peultjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Glazuur voor een krokant korstje

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Glutenvrije Kruidnoten met Quinoa

Een recept uit Betina Oostveen

Dokkumer koffie

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Appelstroop

Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren