Special Egg-Fried Rice / Speciale met ei gebakken rijst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rijst / varkensvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ching tou ch'ao hsia jen - Grote garnaIen met doperwten

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Authentieke gebakken rijst uit Yangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Groene sojabonen, varkensvlees en tafelzuur uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gebakken rijst uit Yangzhou met sojasaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken