Céteaux à l'écrasée de pommes de terre / Franse tong met grove aardappelpuree

U vindt dit recept op pagina 20 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Aardappels met crème fraÎche en knaloranje zalmkaviaar

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Koude waterkerssoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

5 or less: kabeljauw met broodkorst

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen