Kig ha farz / Bretonse stoofpot
U vindt dit recept op pagina 31 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
- Bereidingstijd:
- 250 minuten
Ingrediënten
- boekweitmeel
- bouquet garni
- ei
- gezouten boter
- groene kool
- groentebouillon
- grof zout
- kruidnagel
- melk
- peper
- raapjes
- roze zout
- runderschouder
- saucijzen
- schoudermuis
- sucadelappen
- ui
- varkensbuik
- varkensschenkel
- wortel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.