Bouquet garni

Bouquet garni wordt beschouwd als kruidenbouquet.

Alternatieve naam: kruidentuiltje.

Zoek naar bouquet garni in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bouquet garni in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bouquet garni recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bouquet garni:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Blanke fond

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, kalfsbeenderen, peperbolletjes, runderbeenderen, soepvlees, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Lichte runderfond

Ingrediënten:
bouquet garni voor runderfond, kruidnagel, mergpijpen, runderbotten, ui en witte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bouquet garni, grof zout, kipkarkassen, kruidnagel, laurier, meiraap, peperkorrels en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wildouillon

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, jeneverbessen, peper, rode wijn, tomatenpuree, water, wildkarkas en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Rundvlees, gesmoord

Ingrediënten:
bouquet garni, dikke rib, kalfspoot, reuzel, varkenswang, witte wijn, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wijting uit Dieppe

Ingrediënten:
beurre manié, bouquet garni, champignons, double cream, mosselen, wijting en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Zwezerik met cichorei

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cichorei, kalfsfond, kalfszwezerik, meiraap en rode port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Visfumet

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, dragon, magere vis, marjolein, peper, rozemarijn, water, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Visbouillon

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, dragon, magere vis, marjolein, peper, rozemarijn, water, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Paddestoelensaus

Ingrediënten:
bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Mouclade - Mosselen

Ingrediënten:
bouchot mosselen, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, kerrie, knoflook, mosselvocht en sjalotten

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Koninginnepasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bouquet garni, champignon, eidooier, gevogeltebouillon, gevogeltequenelles, kalfszwezerik en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ossenstaartsoep

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, bouquet marmite, madera, ossenstaart, peper, schenkel, tomatenpuree, vetstof, water en zout

Soort:
soep/bouillon