Parelhoen uit de braadzak

U vindt dit recept op pagina 48 in Feestelijk tafelen met wild en pluimvee .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkoolsoep * 2 varianten

Een recept uit Ursula Strik

Risotto met eikhaas, koraalzwam en Leffe Bruin (oftewel paddenstoelen en bier)

Een recept uit Martine

Soep met gezouten varkensvlees, kool en eierknoedels

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kalfsoester

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier