- Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Nederlandse bond van poeliers en wildhandelaren

Een boek van

We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen met wild en pluimvee, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Deze jubileumuitgave van de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren ter gelegenheid van hun 60-jarig bestaan in 1994 doet hier en daar wat ouderwets aan maar bevat desondanks een interessante collectie recepten.

- meer dan 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildterrine met paprika

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosuitjes, boter, ei, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, paneermeel, peper, peterselie, rode paprika, sambal, slagroom, tomaten, vlees van wild en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipgehaktballetjes met knoflook

Ingrediënten:
ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kalkoenmousse

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, kalkoenfilet, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildsoep met groenten

Ingrediënten:
boter, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, seroendeng, soepgroenten, suiker, tijm, vermicelli, water, wildafsnijdsel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Toon alle 126 recepten in dit boek