Feestelijk tafelen met wild en pluimvee
Nederlandse bond van poeliers en wildhandelaren
Een boek van
We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen met wild en pluimvee , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Deze jubileumuitgave van de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren ter gelegenheid van hun 60-jarig bestaan in 1994 doet hier en daar wat ouderwets aan maar bevat desondanks een interessante collectie recepten.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee
Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gember, japanse sojasaus, kipdrumsticks, kiponderpoten, kippenbouillon, knoflooksap, maïzena, notenolie, olijfolie, sherry, spaanse peper en suiker
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: bloem, kalkoenkruiden, kalkoenpootvlees, kaneel, knoflook, laurierpoeder, olie, oregano, paprikapoeder, peper, rode wijn, suiker, tijm, ui, vleestomaat en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte / bouillon
Ingrediënten: appelsap, boter, bruine rozijnen, crème fraîche, gele rozijnen, kwartel, peper, sherry, slagroom, vet spek en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: ei, groene olijven, groene paprika, ijsbergsla, kipfilet, kipkruiden, olie, peper, ui, verse geitenkaas, zout en zwarte olijven
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: bieslook, citroensap, crème fraîche, droge witte vermouth, eiwit, gerookte parelhoenfilet, mierikswortelpasta, peper, sla, witte gelatine, witte port en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: ananas, boter, fazantfilet, gember, gemberpoeder, kerrie, knoflook, lente-ui, peper, rabarberchutney, vruchtenchutney en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: azijn, boter, doperwten, ei, gele rijst, grove mosterd, Maïs uit blik, peper, peterselie, reerollade, rozemarijn, sesamolie, tomaten en zout
Soort: wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: courgette, foelie, komkommer, konijnenbout, konijnenvoorpoten, laurier, Maïs uit blik, peper, peperkorrels, rozemarijn, soepgroenten, tijm, water, witte asperges, wortel en zout
Soort: soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: bessen, bessenlikeur, boter, cranberriecompote, crème fraîche, fazantfilet, kaneel, munt, peper, slagroom en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: boter, bouillon, kipkruiden, maïskip, olie, paprikapoeder, peper, scharrelkip, tomatenpuree, vleestomaat, water en zout
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: aardbeienjam, dressing, duivenfilet, frambozen, frambozenazijn, frambozenlikeur, gevogeltefond, honing, peper, sesamolie, sla, walnotenolie en zout
Soort: salade / soep/bouillon / wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, ei, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenvlees, peterselie, rijst, sambal goreng kentang kering, sambal oelek, sederij, serehpoeder, soepbolletjes en taugé
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, crème fraîche, fazantfilets, gorgonzola, pasta, peper, slagroom, walnoten en zout
Soort: salade / wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: aardappelpuree, ananas, boter, carambola, ei, gember, kiwi, patrijs, peper, pruneaux, rozijnen, sinaasappelsap, tropische likeur, vet spek, wildkruiden en zuurkool
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, italiaanse kruiden, kipvleeswaren, ontbijtspek, peper, prei, rookspek, slagroom en tomaat
Soort: quiche / wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, melk, suiker en vanillesuiker
Soort: wild en gevogelte / saus
Ingrediënten: ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: grapefruit, honing, shosi, tomaat, waterkers en wildpaté
Soort: wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: appelsap, cashews, goudreinet, kipsalade, sla, vlees van wild en walnoten
Soort: salade / wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: carambola, citroensap, eikenbladsla, frisée, gerookte kipfilet, japanse sojasaus, lychees, pijnboompitten, sharonvruchten en veldsla
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Toon alle 126 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar