- Olijven

Olijven

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Olijven, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

<b>succesvol koken: olijven</b><br/><br/>De olijfboom, die er altijd zo droog en dor uitziet en zich in rotsachtige en<br/>onvruchtbare grond wanhopig aan het leven lijkt vast te klampen, is opvallend<br/>genoeg een van de drie hoekstenen van de mediterrane kookkunst en cultuur.<br/>De boom, die inheems is in het oostelijke Middellandse Zeegebied, werd al in<br/>3000 v.Chr. in Syrië en Palestina in cultuur gebracht en het duurde niet lang<br/>voor zijn gulheid in de keukens in de regio werd gebruikt.<br/><br/>De olijf staat centraal in de mediterrane keuken en wordt ook in ons land<br/>steeds populairder. Ook het gebruik van olijfolie is bijna niet meer weg te<br/>denken uit onze keuken. Dit boek bevat meer dan veertig recepten waarin de<br/>olijf op verscheidene manieren is verwerkt, en daarnaast allerlei interessante<br/>feiten, nuttige tips en historische achtergronden over deze bijzondere vrucht.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken