Zucchiniteller mit süss-saurer Tomatensauce und Knuspergemüse / Courgetteschotel met zoetzure tomatensaus en knapperige groente

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 48 in Junges Gemüse .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegan / groente
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bruine saus met acaciahoning en balsamicoazijn

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Carpaccio van gerookte eendenborst

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Geglaceerde hindenbout met honing en bruine saus met frambozen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Aigre doux - Zoetzure saus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg