Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 72 in Junges Gemüse .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- amuse / voorgerecht
- Soort:
- groente
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- bieslook
- bleekselderij
- cayennepeper
- crème fraîche
- dille
- gekookte rode bieten
- gelatine
- gevogeltefond
- runderbouillon
- sevrugakaviaar
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.