Het Kaasboek
De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Een boek van Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder en Frédéric van Van Tricht
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het Kaasboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen, de verhalen en de beleving achter meer dan vijftien internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
- Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.