Lister Muscheln im lauwarmen Kräutersud - Mosselen in lauwwarme kruidensaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 56 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- aceto balsamico
- bieslook
- droge riesling
- knolselderij
- koolzaadolie
- mosselen
- noilly prat
- olijfolie
- peper
- peterselie
- prei
- sherryazijn
- sjalot
- tomaat
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.