Brotsuppe mit Bries und Steinpilzen - Broodsoep met zwezerik en eekhoorntjesbrood
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 117 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 195 minuten
Ingrediënten
- boter
- broodsoep
- bruinbrood
- eekhoorntjesbrood
- gekookte kalfskop
- kalfszwezerik
- knoflook
- olijfolie
- peper
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.