Seezunge "Mullerinart" mit Kartoffel-Zitronen-Schnee und Petersiliengelee - Zeetong van de molenaarsvrouw met aardappel-citroensneeuw en peterseliegelei
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 204 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- aardappel-citroensneeuw
- citroen
- citroengras
- distelolie
- gefrituurde peterselie
- kalfsglacé
- paneermeel
- peper
- peterselie
- peterselieboter
- peterseliegelei
- room
- snoekbaarsfilet
- zeetongfilets
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.