Zeetongfilets

Zeetongfilets wordt beschouwd als zeetong.

Zoek naar zeetongfilets in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zeetongfilets in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zeetongfilets recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zeetongfilets:

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Seezungenroulade mit Lachs im Strudelteig auf orientalischem couscous mit Basilikum-Olivenöl-Emulsion / Zeetongroulade met zalm in strudeldeeg op orientaalse couscous met basilicum-olijfolie-emulsie

Ingrediënten:
bailicum-olijfolie-emulsie, basilicum, boter, cocktailtomaten, eiwit, filodeegvellen, orientaalse couscous, saffraanpoeder, strudeldeeg, visfarce, witte peper, zalmfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
couscous / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zeetongrolletjes "Elisabeth"

Ingrediënten:
artisjokbodems, citroensap, dille, mayonaise, mierikswortel, slagroom, truffel, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeetong in witte wijn

Ingrediënten:
citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Viscouscous

Ingrediënten:
artisjokbodems, bleekselderij, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen koriander, gemberpoeder, goudbrasemfilet, harissa, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, raapjes, raz el hanout, rode paprika, tarbotfilet, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet, zeehaanfilet, zeetongfilets en zeewolffilet

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
couscous
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ragout von Nordseefischen mit Miesmuscheln, Hummer, Seeteufel und Seezunge - Ragout van Noordzeevis met mosselen, kreeft, zeeduivel en zeetong

Ingrediënten:
bieslook, courgette, dragon, kreeft, kabeljauwfilet, kervel, mosselen, olijfolie, peper, pernod, peterselie, prei, rode paprika, selderij, sjalot, tomaat, vastkokende aardappel, venkel, visbouillon, wortel, zalmfilet, zeeduivelfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren