Peperspitskool
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 228 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- boter
- droge riesling
- groentefond
- jeneverbessen
- korianderkorrels
- kruidnagel
- laurier
- maïzena
- mosterdkorrels
- rode peperkorrels
- sjalotten
- spitskool
- suiker
- tijm
- witte peperkorrels
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.