Kalbskutteln mit Pfeffernudeln unnd glacierte Wurzel - Kalfspens met pepernoedels em geglaceerde wortel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 275 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
- Bereidingstijd:
- 255 minuten
Ingrediënten
- appelsap
- boter
- citroenzest
- droge riesling
- geglaceerde worteltjes
- gevogeltefond
- kalfspens
- knoflook
- laurier
- nootmuskaat
- peper
- pepernoedels
- peterseliewortel
- sjalotten
- tijm
- witte peperkorrels
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.