Peterseliewortel

Peterseliewortel wordt beschouwd als knolgroenten.

Zoek naar peterseliewortel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peterseliewortel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peterseliewortel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peterseliewortel:

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor roodwild en ree

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, piment, prei, rode wijn, ui, wijnazijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kalkoensoep

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, kalfsbouillon, kalkoen, morielje, peterseliewortel, schorseneren, selderij en truffel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hippe humkessoep

Ingrediënten:
bleekselderij, peterseliewortel, peulen, runderbouillon, snijbonen, sperziebonen en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Peterseliewortelsalade met dadels

Ingrediënten:
appelazijn, dijonmosterd, gedroogde dadels, gladde peterselie, peper, peterseliewortel, sinaasappelmarmelade, walnootolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

visfond

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, peterseliewortel, prei, sjalotten, tijm, viskarkas, witte peperkorrels en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Bouquet garni basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, laurierblad, peterselie, peterseliewortel, prei, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Bouquet garni voor vlees - extra sterk

Ingrediënten:
laurier, lente-ui, peterselie, peterseliewortel, rozemarijn, salie, selderijblad, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Bouquet garni voor vlees

Ingrediënten:
bonenkruid, citroentijm, knoflook, lavas, oregano, peterselie, peterseliewortel en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Abrikozensaus

Ingrediënten:
beurre manié, gedroogde abrikozen, lamsfond, peterseliewortel, sinaasappelsap, tijm, ui en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus