Kalbsleber Berliner Art auf Kartoffelpüree mit eigelegten Perlzwiebel, glacierten Äpfeln und Apfelchips - Kalfslever op Berlijnse wijze op aardappelpuree met parelui, geglaceerde appel en appelchips
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 279 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- aardappelpuree
- appelchips
- bloem
- boter
- geglaceerde appel
- geklaarde boter
- kalfslever
- pareluitjes
- witte peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.