Feines Rehragout - Fijne reeragout
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 287 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- appel
- bleekselderij
- bloem
- buikspek
- citroenrasp
- jeneverbessen
- jonge rode wijn
- knoflook
- olie
- peper
- peterselie
- prei
- reeschouder
- rode ui
- rozemarijn
- sinaasappelrasp
- slagroom
- tijm
- tomatenpuree
- vossenbesconfiture
- wildfond
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.