Rehpastete - Reepastei
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 292 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- wild / varkensvlees / pastei
- Bereidingstijd:
- 220 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroenrasp
- cognac
- colorozozout
- ei
- gekookte ham
- gepekelde tong
- jeneverbessen
- madeiragelei
- olie
- pasteideeg
- pistaches
- reefilet
- reevlees
- sinaasappelrasp
- sjalotten
- spek
- truffel
- wildfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.