Bloemkoolsalade uit Sfax - chalda brouklou sfaxinya
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 34 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- salade / groenten, aardappels en peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten
- bloemkool
- citroenrasp
- citroensap
- gemalen karwijzaad
- gemalen koriander
- harissa
- nieuwe aardappel
- olijfolie
- rode aardappel
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.