Kalfsjus en -farce
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 316 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- kalfsvlees / saus
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- cognac
- dragon
- eiwit
- geklaarde boter
- kalfsafsnijdsel
- kalfsbotten
- kalfsfond
- kalfsvlees
- laurier
- peper
- peperkorrels
- pimentkorrels
- rode wijn
- room
- sjalot
- tomatenpuree
- wintertruffel
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.