Roggenbrot mit Kartoffeln und Speck - Roggenbrood met aardappel en spek
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 515 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood en broodgerecht
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- bloem
- bloemige aardappel
- boter
- buikspek
- eidooier
- gekruide spek
- gerookt buikspek
- melk
- roggemeel
- tijm
- gist
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.