Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 534 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- bouillon
- Bereidingstijd:
- 420 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- kalfsbotten
- kalfspoot
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- peterselie
- prei
- san marzanotomaten
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- wortel
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.