Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Passata di pomodoro (gezeefde tomaten)
- Ingrediënten:
- basilicum, san marzanotomaten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
San marzanotomaten wordt beschouwd als tomaten.
Alternatieve naam: san marzano-tomaten.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met san marzanotomaten in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient san marzanotomaten:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Minimania:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-02:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05: