Wacholdersauce zu Wildgerichten - Jeneverbessensaus bij wild
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 540 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
- Bereidingstijd:
- 140 minuten
Ingrediënten
- armagnac
- geklaarde boter
- jeneverbessen
- kalfsfond
- knolselderij
- laurier
- maïzena
- pimentkorrels
- port
- rode wijn
- sherry
- tomatenpuree
- ui
- wildafsnijdsel
- wildbotten
- wildfond
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.