Armagnac

Zoek naar armagnac in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met armagnac in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste armagnac recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient armagnac:

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Reerollade met pruimen

Ingrediënten:
armagnac, bladselderij, bloemenhoning, boter, cognac, gedroogde pruimen, noten, kastanjehoning, laurierblad, margarine, reerollade, rode port, rode wijn en wildfond

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Ingemaakte foie gras voor later

Ingrediënten:
armagnac en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met truffels

Ingrediënten:
armagnac, kalfsgehakt, kippengehakt, paté de foie gras, truffel, truffelschillen, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Een geurig kwarkdessert

Ingrediënten:
aardbei, armagnac, banaan, cognac, gembernootjes, kwark, mandarijn, sour cream, vruchtensuiker en witte druif

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Lamsnootjes op artisjokken

Ingrediënten:
armagnac, kalfszwezerik, lamsfilet, laurier, peterselie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vijgen met vanille-ijs

Ingrediënten:
armagnac, kaneelstokje, sinaasappelen, sinaasappellikeur, slagroom, suikerklontjes, vanille-ijs, vetstof en vijgen

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Edible prune coals

Ingrediënten:
arabische gom, armagnac, bakpoeder, gedroogde pruimen, gekruid as, glucosesiroop de40, koolzwart, pruimensap, suiker, trehalose en water

Soort:
condiment
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Franse sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, armagnac, citroensap, honing, kaneel, pistaches, sinaasappel, walnoten en zachtzure appel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kwartel met foie gras

Ingrediënten:
armagnac, bieslook, blanke rozijnen, boter, foie gras en kwartel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Tiramisu

Ingrediënten:
armagnac, cacao, ei, espresso, gedroogde pruimen, lange vingers, mascarpone en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

bûche de noël

Ingrediënten:
armagnac, bloem, cacao, cognac, eau de vie, eieren, boter, kastanjepasta, marsepein, poedersuiker en whisky

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch