Sint-jacobsschelpen en krokant gebakken prosciutto met geroosterde tomaten en wittebonenpuree

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in The Naked Chef is terug .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cannellinibonenspread met ansjovis, yoghurt en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Bonen in tomatensaus

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Snijbiet met cannellinibonen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Crostini met witte bonen en zwarte olijven

Een recept uit M.B. Clark en M. Clark - Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks