Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

The Naked Chef is terug

de essentie van het koken

Een boek van Jamie Oliver en David Loftus

We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit The Naked Chef is terug

Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Stracci

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde rode peper, korianderzaad, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, stracci, tomaat in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Tomatensalsa

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, gedroogde pepervlokken, kappertjes, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, sjalot, tomaat en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Terugkeer van de risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, selderij, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Toon alle 146 recepten in dit boek