The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, selderij, sjalot en ui
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: havana club rum, limoensap en suikerwater
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peer, rucola en waterkers
Soort: salade
Ingrediënten: fenegriekzaad, kaneelstokje, kardemonpitten, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: brooddeeg, fontina, knoflook, mozzarella, olijfolie, pittige worstjes, portobello, rode peper, taleggio en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: maltesers en vanille-ijs
Ingrediënten: aardappel, belegen goudse kaas, citroen, ei, engelse mosterdpoeder, extra vierge olijfolie, kabeljauwfilet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, schelvisfilet, slagroom, spinazie, ui en wortel
Ingrediënten: basis risotto, citroentijm, geitenkaas, pecorino en prosciutto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, kerstomaat, kruidenazijn, olijven, rode wijnazijn en rucola
Soort: salade
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peterselie, rode peper en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: koriander, rijstwijn, rode peper, sojasaus, suiker en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, aardpeer, extra vierge olijfolie, knolraap, pastinaak, selderij en wortel
Ingrediënten: amandel, basis risotto, broodkruimels, knoflook, mascarpone, olijfolie en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: havana club rum, limoensap, munt, sodawater en suikerwater
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: avocado, citroen, nieuwe aardappelen en tuinkers
Soort: salade
Ingrediënten: brooddeeg, gedroogde abrikozen, gedroogde dadel, gedroogde rozijnen en kruidnagel
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: maltesers en melk
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap en olijfolie
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: gedroogde paddestoelen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode peper, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel
Ingrediënten: citroengras, gember, groene peper, knoflook, kokosmelk, koriander, lente ui, limoen, mosselen, rode peper en sesamolie
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924