The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, butternut squash, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, lamsstoofvlees, maïsmeel, okra, pompoen, rode peper, runderstoofvlees, tijm, ui, witte yam, wortel en zelfrijzend bakmeel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: brooddeeg, gedroogde rode peper, geitenkaas, paprikapoeder en parmezaanse kaas
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: aardappel, asperge, knoflook, munt, parmezaanse kaas en pastadeeg
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovis, augurk, basilicum, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peterselie en rode wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, parmaham, prosciutto, rode wijn, rozemarijn, runderfilet en tijm
Ingrediënten: boter, chardonnay, komijnzaad, tijm en wortel
Ingrediënten: brooddeeg, kikkererwten, komijnzaad en korianderzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: boter, citroen, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, ricotta en salie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ei, kristalsuiker, rabarber, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Ingrediënten: boter, knoflook, melk en witte wijnazijn
Ingrediënten: boter, knoflook, venkel, vermout en witte wijn
Ingrediënten: brooddeeg, gedroogde abrikozen, gedroogde dadel, gedroogde rozijnen en kruidnagel
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: brooddeeg, mozzarella, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rucola en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: aardappel, aardpeer, extra vierge olijfolie, knolraap, pastinaak, selderij en wortel
Ingrediënten: citroensap en olijfolie
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: basilicum, brood, ei, ham, vleestomaat en zachte kaas
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: balsamicoazijn, biet, citroen, crème fraîche, mierikswortel, mierikswortelroom, parmezaanse kaas, rundfilet, waterkers en witte wijnazijn
Soort: carpaccio/tartaar
Ingrediënten: citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peer, rucola en waterkers
Soort: salade
Ingrediënten: basilicum, citroensap, groene peper, mozzarella, paarse basilicum en rode peper
Soort: salade
Ingrediënten: amandel, gedroogde rode peper en zeezout
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924