Koolrabi, yoghurt, inmaak van de laatste zomer, rabarbersap en zwarte bessenhoutolie

U vindt dit recept op pagina 72 in Story on a Plate .

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eclade de moule - Mosselen gerookt op vuur van dennennaalden

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Dennenazijn

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Zwoerd en zwarte bessen

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Dennenolie

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress