Spitskoolsoep met mosterd creme fraicheen geraspte appel
★
★
★
★
★
Een recept van Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken.
U vindt dit recept op pagina 47 in Appels en peren .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- citroen
- crème fraîche
- granny smith
- grove mosterd
- kippenbouillon
- knoflook
- olijfolie
- slagroom
- spitskool
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.