Kris Jacobs, Lode Claus en Michiel Van Colenberghe - Kruiden kweken koken

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Een boek van Kris Jacobs, Lode Claus en Michiel Van Colenberghe

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Kruiden kweken koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.

  • Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken