Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Chinese-ish, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Huzijn in China geboren maar groeiden in Australië op.Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire traditiesvan hun ouders of inburgeren in de keuken(s) vanAustralië? Of bewandel je een nieuwe weg waarbijsmaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ishis een ode aan de samensmelting van cultuur enidentiteit en biedt een schat aan niet-authentiekegerechten.Leer de basis van de Chinese keuken kennen: techniekenals rijst koken, goede dumplings en diverseChinese bouillons maken. Lees over tips & trucs enhandige adviezen over minder bekende ingrediënten.Krijg inzicht in welke ingrediënten je makkelijk kuntvervangen of weglaten en welke juist niet en ga aande slag om succesvol chinese-ish te koken.Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurdebasilicum en szechuanpeper of ‘miljonairsrijst’en ‘drie aardse schatten’. Maak geroerbakteknoflookscheuten met ibéricoham of Chinese snacksdie een beetje raar lijken zoals szechuan worstjesmet koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maakfeestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudigegerechten voor één persoon. Sluit een maaltijd af met’custardtaartjes voor valsspelers’.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.