Terrine de foie gras d'oie - Terrine van ganzenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Klassieke garnalencocktail

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Pamplemousse au crabe - Grapefruit met krab

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Boeuf à la mode en gelée - Koud gesmoord rundvlees in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander

Serveersuggestie Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander