Terrine de foie gras d'oie - Terrine van ganzenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boeuf à la mode en gelée - Koud gesmoord rundvlees in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pamplemousse au crabe - Grapefruit met krab

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander

Serveersuggestie Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander

Klassieke garnalencocktail

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek