Hure de homard et de confit de foie de canard - Preskop van kreeft en confit van eendenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 98 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spruitjes als vulling en bijlage

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Spinaziesalade

Een recept uit  - Gemüse!

Wortels, waterkers en speck

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Yoghurt-Bechamel

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell