Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Confit van eend op zijn italiaans
- Ingrediënten:
- eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, gedroogde jeneverbessen, laurier, peperkorrels, rozemarijn, sinaasappel en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ganzenvet wordt beschouwd als dierlijk vet.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganzenvet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganzenvet:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-09:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Hoe te eten: