Hure de homard et de ris de veau - Preskop van kreeft en zwezerik

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 112 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

groentemillefeuille met dragongelei

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

aspergebavarois met zeekraal

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

Terrine van asperges en gerookte zalm

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig