Demi homard rôti au passe-pierre et aux grosseilles, sauce Sauterne - Kreeft uit de oven met zeekraal en aalbesseb, Sauternesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 168 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spaghetti tagliuzzati con zuppa di aragosta - Spaghetti met kreeft

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Gegrilde kreeft met zoete saus - goong pow nam pla wan

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Paella van bombarijst met romescosaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Demi homard "thermidor" au riz de safran - Halve kreeft met safraanrijst

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg