Demi homard "thermidor" au riz de safran - Halve kreeft met safraanrijst
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 170 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- cayennepeper
- court-bouillon
- crème fraîche
- geraspte zoete kaas
- knoflookolie
- kreeft
- kreeftenfond
- olijfolie
- peper
- peterselie
- rijst
- saffraan
- sjalot
- visfumet
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.