Barbue à la vapeur à la truffe et au céleri-rave - Gestoomde griet met truffel en selderij

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 190 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sole farcie, sauce hollandaise - Gevulde tongfilet met Hollandaisesaus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Op de graat gepocheerde griet met Hollandaise

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Gebakken griet

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Gerechten met warme spinazie

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe