Turbot en blette, sauce vin rouge - Tarbot in rode wijnsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 236 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gekruide varkenshaas (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Potted crab

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Maïskolven

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gerookte peperboter

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen