Eminencê d'agneau au cresson - Lamsrug met waterkers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 248 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsvlees en aubergine met feta en munt

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Gegrilleerde lamsrug met kokospeertjes

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Orientalisches Gröstl von Lamm mit Hendl und Koriander-Joghurt / Orientaalse rosti van lam met kip en koriander-yoghurt

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

lamsrug uit sisteron met coeur de boeuf tomaat

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus