Crème patissière - Banketbakkersroom

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 346 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
basisrecept
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jamie Oliver: rabarbertaart

Een recept uit

Sneeuwster, een eenvoudige taart met advocaat en slagroom

Een recept uit Tessa Couperus

Biscuit basistaart

Een recept uit Tessa Couperus

Crème d’amandes

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek