Cerises farcies au sabayon de champagne et à la glace vanille - Gevulde kersen met een champignesabayon en vanilleijs
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 352 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- vegetarisch / ijs
Ingrediënten
- amandelspijs
- champagne
- danish kirschberg
- dragonblad
- eidooier
- kaneelstokje
- kersen
- kirsch
- mintblaadjes
- minttopjes
- rode port
- rode wijn
- sinaasappelschil
- suiker
- tuiles
- vanilleijs
- vanillestokje
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.