Cerises farcies au sabayon de champagne et à la glace vanille - Gevulde kersen met een champignesabayon en vanilleijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 352 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sinner Saturday: pistachekoekjes met amandelspijs

Een recept uit Isabel

Tarte d'abricots au frangipane - Abrikozentaart

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Appel-amandelcake

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Sabayon van pruimenwijn met perzik en amandelroomijs

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan