Lekker sterk

Goed eten voor elke inspanning

Een boek van London Loy, Nadia van Luijk en Patrick Martens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker sterk, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hoe combineer je de juiste ingrediënten om jou de beste energie te geven voor, tijdens of na het sporten? Hoe activeer je jouw brein zodat je extra focus hebt? Met welke voeding kun je het beste ontspannen? In Lekker sterk neemt London Loy je mee op zijn ontdekkingstocht door rijke, voedzameingrediënten en wat daarvan het effect is op jouw lichaam. Hij leert je om weer echt te proeven, te luisteren naar je lijf en geeft je een stimulans om door voeding je natuurlijke kracht te (her)ontdekken.

Wie ‘London Loy’ zegt, zegt ‘lekker’. Hij speelt met smaken, want gezond eten hoeft nooit saai te worden. Er is ook aandacht voor de praktische kant: hoe je het beste inkopen doet, dingen voorbereidt om mee te nemen of gerechten het beste bewaart. Zoete trek? Ook daar zijn gezonde variatiesvoor! Daarnaast spreekt London met diverse sporters en publieke figuren over wat zij eten als ze moeten presteren. Lekker sterk is een krachtig boek met frisse en hedendaagse recepten, welke zijn gecheckt door een diëtist.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken