Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, kalfsschnitzels, kervel, peper, room, witte asperge en zout
Keuken: Duits
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, gemalen komijn, granaatappelpitjes, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peper, piment, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, yoghurt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees / groente
Ingrediënten: baby-maiskolfjes, broccoli, geroosterde en gezouten cashewnoten, groene asperge, groene thaise currypasta, groentebouillon, kokosmelk, koriandergroen, lichte sojasaus, limoensap, olie, peultjes, vegan oestersaus en vegan vissaus
Keuken: Thais
Soort: curry / vegan
Ingrediënten: harde kaas, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, courgette, donkere sesam, noribladeren, roomkaas, sesamzaad en wasabipasta
Keuken: Japans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bonenkruid, courgette, gerookte tofu, gladde peterselie, groentebouillon, kerriepoeder, korianderpoeder, langkorrelrijst, maiskolven, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui en venkelzaad
Keuken: Caraïbisch
Soort: vegan
Ingrediënten: avocado, brood, citroensap, ei, peper, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, veldsla, witlof, witte wijnazijn, wortel, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, groentebouillon, kikkererwten, lente-ui, limoen, rode miso, snijbiet, sojasaus en spinazie
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie, papaya en ui
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bergkaas, boter, citroensap, crème fraîche, ei, hoh gehakt, oud witbrood, peper, peterselie, schorseneren, walnoten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, gedroogde abrikoos, kikkererwten uit blik, koolzaadolie, pastinaak, peper, ras el hanout, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: baby-spinazie, bloem, boter, citroen, ei, harde kaas, harde tarwegries, nootmuskaat, peper, ricotta en salieblaadjes
Keuken: Toscaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, esdoornsiroop, knoflook, olijfolie, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenmarmelade, cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, koolraap, kweepeer, olijfolie, rietsuiker, room, roomkaas, tijm, ui en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, peterselie, spitskool, wortel, yoghurtdressing en zonnebloempitten
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, groentebouillon, lente-ui, limoen, pak choy, rode miso, sojasaus en witte bonen
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bloem, chiliolie, crème fraîche, diepvrieserwtjes, gist, groene asperge, gruyère, jonge courgette, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, tarwemeel 550 en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: amandelcrème, basilcum, ghee, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, limoen, peper, vanillepeul en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149