Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, courgette, gember, groentebouillon, honing, knoflook, kokosmelk, peper, pindakaas, pinda's, rode linzen, ui, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, peper, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: augurk, augurkensap, dille, groentebouillon, karwijzaadpoeder, knolselderij, prei, rode biet, tomatenpuree, ui, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peper
Keuken: Oost-Europees
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, cress, dijonmosterd, ei, kruiden voor frankfurter groene saus, lenteuien, nieuwe aardappel, peper, roomyoghurt, salade, zout en zure room
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: agavediksap, amandelschaafsel, broccoli, kerstomaat, knoflook, olijfolie, orecchiette, paneermeel, peper, rode chilipeper, sinaasappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gedroogde tomaat op olie, knoflook, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnappelpitten, radicchioblad en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appel, bonenkruid, chilivlokken, gladde peterselie, groentebouillon, olijfolie, pastinaak, salie, sumak, ui, witte reuzenbonen, yoghurt, zout, zwarte komijn en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bulgur, ei, geitenroomkaas, guacamole, knoflook, koriandergroen, olie, paneermeel, peper, rode biet, rode bietenspruiten, rucola, tomaat, volkorentoast, witte ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: boter, feta, koriandergroen, melk, peper, zoete aardappels, zout en zwarte bonen
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bonte kerstomaten, chinese kool, dressing, geitenkaas, kwetsen, ontpitte wijndruiven, pompoenpitten, pruimen en wortel
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelazijn, augurk, cress, karwijzaadpoeder, maatjesharingfilet, mierikswortel, rode biet, rode ui, walnootolie, zout, zure appel, zure room en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / vis
Ingrediënten: boter, casarecce, cayennepeper, citroen, crème fraîche, erwtjes, rigatone, waterkers, zout en zure room
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: garnalen, kipstukjes, paneer en vis
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, room, tijm, tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, glasnoedels, groentebouillon, lente-ui, olie, rode linzen, venkel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroensap, granaatappel, korianderzaad, mierikswortel, sinaasappel, walnootolie, walnoten, winterpostelein, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: cashewnoten, gistvlokken, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappel en zout
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: chilivlokken, courgette, donkere sesam, gerookte zalm, noribladeren, roomkaas, sesamzaad en wasabipasta
Keuken: Japans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: citroengras, gember, geroosterde pindas, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, lente-ui, pindakaas, rode kool, rode paprika, sojasaus, spaghetti, wortel en zout
Keuken: Thais
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelschaafsel, broccoli, harde kaas, honing, kerstomaat, knoflook, olijfolie, orecchiette, peper, rode chilipeper, sinaasappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149