Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- ongeveer een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bakzout, citroensap, extra vierge olijfolie, lichte sojasaus, radijsspruiten, tomatenpuree, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, dille, ei, feta, lente-ui, olie, oregano, peper, peterselie en zout
Keuken: Turks
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, radicchio, veldsla en volkorenbrood
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: brandnetel, paardenbloem, waterkers en zuring
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bladerdeeg, bladspinazie, ei, feta, gedroogde munt, groene olijven, knoflook, kwark, olijfolie, paprika edelsusz, paprika rosenscharf, peper, room, ui, yoghurt, zeezout, zout en zwarte olijven
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: champignons, citroen, erwtjes, groentebouillon, kervel, kipfilet, koolzaadolie, peper, room, wilde rijst, witte asperge en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gember, geroosterde en gezouten pindas, koriander, lente-ui, limoensap, mango, rietsuiker, rijstnoedels, rode chilipeper, rode paprika en tamari
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto alla genovese, prinsessenbonen, sjalot, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, bonenkruid, courgette, gerookte tofu, gladde peterselie, groentebouillon, kerriepoeder, korianderpoeder, langkorrelrijst, maiskolven, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui en venkelzaad
Keuken: Caraïbisch
Soort: vegan
Ingrediënten: honing, knoflook, korianderpoeder, kweepeer, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, paprikapoeder rosenscharf, pompoen, ras el hanout, safraandraadjes, ui en zout
Keuken: Duits
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, kaneelknoppen, knoflook, noilly prat, olijfolie, pinboompitten, sjalot, snijbiet, sultanakrenten, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Ingrediënten: babyspinazie, citroen, hazelnootolie, kervel, peper, peultjes, radijs, roomyoghurt, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, tijm, varkensfilet, vleesbouillon, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: chilipeper, groentebouillon, kikkererwten, lente-ui, limoen, rode miso, snijbiet, sojasaus en spinazie
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: boter, bruine champignons, chilipoeder, chorizo, crème fraîche, groentebouillon, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, savooiekool, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: bergkaas, champignons, citroen, hazelnoten, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, snijbiet, tomatensaus, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, kipfilet beleg, kippenborst, koolzaadolie, mozzarella, peper, ui, zoete aardappel en zout
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitmeel, boter, ei, koolzuurhoudend mineraalwater, melk, olie, peper, speltmeel, verse gemengde kruiden, vulling van zoete aardappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149