Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, courgette, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: baby-spinazie, ciabatta, courgette, groene chilipeper, groene puntpaprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, witte wijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegan
Ingrediënten: hazelnoten, knoflook, peper, peterselie, sinaasappel, sinaasappelrasp, zijdetofu en zout
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, gemalen komijn, granaatappelpitjes, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peper, piment, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, yoghurt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees / groente
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, eidooier, nootmuskaat, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: appelazijn, griekse roomyoghurt, honing, kerriepoeder, mayonaise, peper, prei, rode puntpaprika, tomaat en zout
Keuken: Romeins
Soort: salade / vegetarisch / mosterd
Ingrediënten: boter, citroensap, kalfsschnitzels, kervel, peper, room, witte asperge en zout
Keuken: Duits
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boskoop-appel, boter, groentebouillon, kastanjes, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, room, salieblaadjes, tijm, ui, witte koolbladeren, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine suiker, garam masala, noten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: ei, farfalle, gemengde kruiden voor frankfurter groene saus, groentebouillon, paprikapoeder edelsusz, peper, ui, witte wijnazijn, zout en zure room
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: acuka, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, dijonmosterd, ei, frituurolie, harde kaas, knoflook, koningsoesterzwam, olijfolie, paneermeel, peper, radicchio, romeinse sla, room, sojasaus, witlof, wit maismeel, yoghurt en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: cantaloupemeloen, charentaismeloen, citroensap, dille, feta, galiameloen, groene peperoni, honing, honingmeloen, kerstomaat, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, watermeloen, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipoeder, citroensap, knoflook, peper en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: amandelsnippers, boter, citroen, filodeeg, paprikapoeder rosenscharf, peper, peterselie, prei, spruitjes, tijm, zout en zure room
Keuken: Midden-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloemkool, citroensap, frituurolie, halloumi, ijsbergsla, knoflook, olijfolie, peper, pitabrood, rode paprika, tahin en zout
Keuken: Libanees
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: baby-spinazie, bloem, boter, citroen, ei, harde kaas, harde tarwegries, nootmuskaat, peper, ricotta en salieblaadjes
Keuken: Toscaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: blauwe wijndruiven, citroensap, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, groentebouillon, honing, rode ui, suiker, tijm en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / jam
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149