Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: galangawortel, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, lente-ui, limoenblad, paprikapoeder edelsusz, rode chilipeper, rode paprika, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: dadels, dressing van oosterse kruiden, gladde peterselie, halloumi, pastinaken, pastinakenolijfo, romasalade en wortel
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, peper, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappel, tempeh, tofu, venkel, wortel en zout
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: borage, boter, crème fraîche, dille, knoflook, komkommer, snoekbaarquenelles, tomaten, ui en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelcrème, basilcum, garnalen, ghee, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, limoen, peper, vanillepeul en zout
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aceto balsamico, knoflook, lente ui, olijfolie, peterselie, pul biber, puntpaprika's, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bladerdeeg, bladspinazie, ei, feta, gedroogde munt, groene olijven, knoflook, kwark, olijfolie, paprika edelsusz, paprika rosenscharf, peper, room, ui, yoghurt, zeezout, zout en zwarte olijven
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine champignons, chilipoeder, chorizo, crème fraîche, groentebouillon, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, savooiekool, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika op olie, tijm, tomaten, tonijnfilet op water en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vis
Ingrediënten: aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: appelazijn, aubergine, knoflook, olie, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode paprika, ui, water en zout
Keuken: Balkan
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bieslook, boter, champignons, gember, groentebouillon, hokkaido-pompoen, kastanjes, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, peterselie, rijstnoedels, rode peperoni, room, tijm, ui, zoete aardappel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / eenpansgerecht
Ingrediënten: dijonmosterd, gerookt spek, paardenbloemblad, peper, toast, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: amandelstiften, bladspinazie, dragon, feta, gemengde bessen, limoen, rode chilipeper, sojasaus, suiker en ui
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, gember, gerookte tofu, kokosmelk, lichte sojasaus, olie, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta
Keuken: Oosters
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: gember, geroosterde en gezouten pindas, koriandergroen, lente-ui, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boskoop-appel, boter, groentebouillon, kastanjes, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, room, salieblaadjes, tijm, ui, witte koolbladeren, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, chilivlokken, ei, feta, groene asperges, honing, limoen, munt, olijfolie, panko, pompoenpitolie en pompoenpitten
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149