Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 8 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, courgette, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: basilicum, gemberdressing, pumpernickelrondjes, witte kool en wortel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, courgette, gedroogde italiaanse kruiden, gezeefde tomaten, mozzarella, olijven, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: anijs, basilicum, citroensap, gedroogde tomaat, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, venkel, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegan
Ingrediënten: appelazijn, dijonmosterd, gedroogde dadels, gladde peterselie, peper, peterseliewortel, sinaasappelmarmelade, walnootolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: boerenkool, citroensap, gedroogde kikkererwten, gember, groentebouillon, jasmijnrijst, kaneelpoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koolraap, koriander, koriandergroen, kurkumapoeder, mosterdpoeder, olie, prei, rode chilipeper, tomatenpuree en yoghurttopping
Keuken: Orientaals
Soort: curry
Ingrediënten: amandelmeel, courgette, eidooier, geitenroomkaas, harissa, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, tijm, ui en zwarte komijn
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boekweitmeel, boter, ei, koolzuurhoudend mineraalwater, melk, olie, peper, speltmeel, verse gemengde kruiden, vulling van zoete aardappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, polenta-schijven, polenta-sticks, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot, volkoren baguette en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, cress, gele linzen, gember, knoflook, kurkumapoeder, olijfolie, pastinaak, peterseliewortel, rode biet, tijm, ui, wilde rijst, wit sesamzaad, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Orientaals
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bloem, boskoop-appel, boter, maatjesharing, majoraan, parmezaanse kaas, peper, rode biet, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, groentebouillon, korte noedels, olie, peper, rode ui, wijndruiven, zout en zuurkool
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / eenpansgerecht
Ingrediënten: bonte wortelen, boter, crème fraîche, ei, hazelnoten, knoflook, kruidige bergkaas, paprikapoeder rosenscharf, pastinaak, rozemarijn, sinaasappelschil, walnoten, zonnebloempitten, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, casarecce, cayennepeper, citroen, crème fraîche, erwtjes, rigatone, waterkers, zout en zure room
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bakzout, chilipoeder, citroen, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, olijfolie, pepers en peterselie
Soort: saus
Ingrediënten: gember, koolzaadolie, munt, peper, rijstnoedels, rode chilipeper, rode kool, rode wijnazijn, runderbiefstuk, sojasaus, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / rundvlees
Ingrediënten: avocado, brood, citroensap, ei, olijfolie, peper, pepermix, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, tijm, veldsla, witlof, witte wijnazijn, wortel, zeezoutvlokken, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bergkaas, citroen, cress, hazelnootschilfers, koolzaadolie, meiraapjes, mierikswortel, peper, radijs, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149