Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basmatirijst, cashewnoten, gember, knoflook, lente-ui, olie, rundergehakt, sojasaus, witte kool, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, gemalen komijn, granaatappelpitjes, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peper, piment, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, yoghurt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees / groente
Ingrediënten: cavolo nero, chorizo, knoflook, olijfolie, pecorino, penne, peper, rode linzen, tomaten uit blik, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, filodeeg, frituurolie, koolzaadolie, münsterkaas, peper, radicchio, rode bosbessen, sjalot, veldsla, walnoten, wijnazijn, wijndruiven en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, dille, ei, feta, lente-ui, olie, oregano, peper, peterselie en zout
Keuken: Turks
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, nootmuskaat, oesterzwam, olijfolie, schorseneren, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, goudakaas, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, rode ui, tarwebloem, witlof en zout
Keuken: Internationaal
Soort: groente
Ingrediënten: gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie, papaya en ui
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: feta, gedroogde munt, hokkaido-pompoen, kokosmelk, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peterselie, pul biber, zoete aardappel en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: brandnetel, paardenbloem, waterkers en zuring
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, groene asperges, jonge worteltjes, kleine nieuwe aardappelen, koolrabi, nootmuskaat, peper, pesto en peultjes
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelsnippers, boter, citroen, filodeeg, paprikapoeder rosenscharf, peper, peterselie, prei, spruitjes, tijm, zout en zure room
Keuken: Midden-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bonenkruid, courgette, gerookte tofu, gladde peterselie, groentebouillon, kerriepoeder, korianderpoeder, langkorrelrijst, maiskolven, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui en venkelzaad
Keuken: Caraïbisch
Soort: vegan
Ingrediënten: cashewnoten, limoenolijfolie, majoraan en rode thaise currypasta
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, citroenschijfjes, instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, runderbouillon, salie, tijm, zalmfilet, zalmforelfilet, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, crème fraîche, emmenthaler, fontina, gnocchi, gouda, groentebouillon, honing, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, sinaasappel, sjalot, spruitjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: boter, goudakaas, knoflook, ontbijtspek, rode ui, tomatenpassata, witlof en zout
Keuken: Internationaal / Italiaans
Soort: groente
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149