Borschtsch met rundvlees en spek
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 306 in Gemüse! .
- Keuken:
- Oost-Europees
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- augurk
- augurkensap
- azijn
- dille
- kaneelpoeder
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- oregano
- paprikapoeder rosenscharf
- prei
- rode biet
- rookspek
- rundvlees
- tomatenpuree
- ui
- vleesbouillon
- witte kool
- wortel
- zout
- zure room
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.