Inmaak- en fermenteerbijbel
Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha
Een boek van Simone van Thull
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Inmaak- en fermenteerbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. - Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.