Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sushi, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Een lust voor het oog, bijzonder smakelijk en voedzaam: sushi is reeds eeuwen een van de populairste gerechten uit de Japanse keuken. De combinatie van kleefrijst en verse vis of groente is een wereldwijd culinair succes. Ook in Nederland en België wordt het steeds populairder.
Zelf sushi bereiden vereist ogenschijnlijk enorme technische gaven, maar NobiAko TstAda heeft Sushi speciaal voor de westerse liefhebber geschreven. In SUSHI leert u door middel van duidelijke tekeningen en het bereiden van verrukkelijke gerechten als Sasa Maki-sushi (sushi gerold in bamboeblad), Saba no Bo-sushi (sushirol met makreel) en Ebi no Hako-sushi (smshi met garnaal) hoe eenvoudig liet is zélf sushi te maken. Tevens leert Nobuko TstAda u technieken om vis te fileren en geeft zij suggesties om sushi sfeervol te presenteren. Met gerechten als Tofm to Wakame no Suimono (soep met tofu en zeewier) kunt u uw authentieke sushi-maaltijd compleet maken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.